Posted on

Zes tips voor het kiezen van brochurehouders

Zes tips voor het kiezen van brochurehouders

Een van de belangrijkste details bij het kiezen van lectuurhouders is de locatie. Voor de detailhandel bepaalt dit hoe de literatuur wordt weergegeven. Veel winkels zullen hun brochures bij de ingangen van de winkel of rond de kassa's plaatsen. Het type houder dat u kiest, hangt af van waar u zich bevindt, zoals een winkel of een thuiskantoor. Voor kantoren is dit detail niet zo belangrijk als voor winkels, omdat de brochures alleen op kantoor worden getoond en niet noodzakelijk in een drukke winkelomgeving . Toch blijft het een afweging.

brochurehouders

Bij het kiezen van het type brochurehouders dat u wilt gebruiken, moet u overwegen waar ze zullen worden geplaatst. Een aanrechtblad of een aan de muur gemonteerd display kan hetzelfde aantal brochures bevatten als een kleiner wandmeubel. Dit soort houders kunnen echter erg versleten raken als ze lang worden gebruikt. Om deze reden is het belangrijk om een product te kiezen dat niet snel verslijt en een aanvulling vormt op de inrichting van de winkel. Bedenk ook of je de houder buiten of binnen in de winkel gaat gebruiken.

Hoewel er verschillende soorten brochurehouders beschikbaar zijn, zijn ze niet allemaal gelijk gemaakt. Hier zijn zes dingen om te overwegen bij het kopen van een brochurehouder. Een dikkere papiervoorraad valt op en voelt prettiger in de hand van de klant. U kunt ook overwegen om milieuvriendelijk gerecycled papier te gebruiken. De papiervoorraad spreekt vaak luider dan de inhoud zelf en kan het verschil maken tussen uw brochure die in een prullenbak blijft haken of een winnaar in een wedstrijd.

Informatie over dit onderwerp: https://www.displayshop.nl/