14.00 uur 50+ Middag

Aan lange tafels gezeten scheiden zich de diverse ‘straten’ van elkaar. Ondanks deze splitsing is de harmonie groot, want de wat beter bezette groepen ‘lenen’ gerust deelnemers aan de ploegen die er wat schraal bij zitten.

20.00 uur Rumptse avond

We hebben dit jaar net als vorig jaar gekozen voor ‘flashy’ straatoptredens. De positieve reacties van vorig jaar hebben we meegenomen en besproken met de straathonden. Wat we ook graag aanmoedigen is dat onze bewoners verkleed komen als cowboys en indianen. Witte Veder, Hiawatta, Kluk kluk voor de ouderen, laat zien dat je er bij hoort.

Dus net als vorig jaar, flitsende optredens. De kracht zit in de originaliteit, de verrassing, de uitvoering en de snelheid waarin alles uitgevoerd wordt.

Opzij, opzij, opzij, ik heb niet zoveel tijd, we hebben een verschrikkelijke haast……

Kom op tijd, want we gaan er een strakke uitvoering van maken! Als het lukt komt er weer een onafhankelijke jury die gaat beoordelen welke straat er met de punten van door gaat. Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch!

In de pauze wordt ons team uit Rumpt gepresenteerd die dit jaar deelneemt aan het Elf Dorpenspel. Ze zijn al volop in training, en, het spel winnen is volgend jaar organiseren! De OCR zet al zijn kaarten op onze kanjers uit Rumpt.

  • Entree feesttent: € 3,00.
  • ’s Middags kermis.

Laat een reactie achter