Controle Bandjes

De overheid is strikt wat betreft het alcoholbeleid. Hierdoor zijn wij als organisatie genoodzaakt om de regels streng na te leven. Neem daarom legitimatie mee zodat wij de regels goed kunnen naleven en iedereen kunnen voorzien van het juiste controlebandje. Alcohol wordt alleen verstrekt aan bezoekers vanaf 18 jaar.

 

Rookbeleid feesttent

In de feesttent is een rookverbod van kracht. Roken dient buiten de feesttent plaats te vinden. Bij overtreding kan de boete verhaald worden op de overtreder. Gebruik de doofpotten om de sigaretten netjes achter te laten.

 

Mededeling van de organisatie

Jongeren onder de 18 jaar mogen wettelijk geen alcohol drinken. Gedurende het feest zal er géén alcoholische drank worden verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Om herkenning eenvoudig te houden, zullen er polsbandjes worden verstrekt aan iedereen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel over de leeftijd zal om een legitimatie worden gevraagd. Let op: de boete kan worden verhaald op de drinker. Er worden door de toezichthouders boetes uitgedeeld die kunnen oplopen tot 3000 EURO!

 

Sluitingstijden

De sluitingstijden worden ons bindend opgelegd door de gemeente (vergunning). De organisatie heeft geen mogelijkheid om hier van af te wijken. Wij vragen uw begrip en verzoeken u om de instructies op te volgen en de feestlocatie zonder straatrumoer te verlaten, zodat we geen risico lopen dat onze vergunning wordt ingetrokken of dat er boetes uitgedeeld worden.